Galleri 2015

Presentasjon av salgsutstilling og utstillere på Galleri Kvaløye sommeren 2015

 


 

Ingun Dahlin

Ingun Dahlin

Født 1961. Bor på Heimdal utenfor Trondheim. Er utdannet bl. a. fra Statens Håndverk og Kunstindustriskole og Statens Lærerhøgskole i forming. En av landets fremste kunsthåndverkere. Er representert på en rekke utstillinger og galleri. Hovedutstiller i år. Var også representert i fjor. Har levert det kunstneriske bidraget til Kvaløye Kystkvinneparken som åpnes 19. juli.

 

 


 

Odd Pareli Olsen

Odd Pareli Olsen

Født 1950. Fra Vevelstad på Sør-Helgeland. Lærer og maler. Kjent for sine levende og naturalistiske skildringer av natur og kystmiljø på Helgelandskysten. En etterspurt kunstner som det er en stor glede å kunne presentere for de som elsker denne delen av det norske kystlandskapet.

 

 


 

Gunn Vottestad

Gunn Vottestad

Født 1949. Fra Øksnes i Vesterålen, bor nå i Oslo. Maler og grafiker. Motivene hennes er nordnorske hus eller fiskevær. Er representert på en rekke galleri I Norge. En anerkjent og etterspurt norsk og nordnorsk kunstner, som var hovedutstiller i fjor, og som det er en stor glede å ha tilstede også I år.

 

 


 

Anne Gundersen

Anne Gundersen

Født i 1957 i Bodø. Bor på Utskarpen mellom Nesna og Mo i Rana. Multikunstner – keramikk, grafikk, maleri, foto og litteratur.
www.annegundersen.com.
Vil være representert med noen bilder. Hovedutstiller i 2016.

 

 


 

Lisbet TorgersenSissel Vågan og Wenche Vedal

Lisbet Torgersen, Wenche Vedal og Sissel Vågan

Kvaløye Kulturlag ved Wenche Vedal, Lisbet Torgersen og Sissel Vågan, er også i år representert med keramiske arbeider.

 

 


 

Magdalena Borch

Magdalena Borch

Magdalena Burgin Borch. Født 1947 i Sveits. Bor i Brønnøysund. I år representert med en billedvev. Hovedutstiller i 2017. 3-årig kunsthåndverkskole og Statens Lærerskole i Forming, med spesialisering innen billedvev. Separatutstilling under festspillene i Harstad i 1980, deltatt på utstillinger i Sveits og Stavanger. Representert med kirkekunst i flere kirker i Norge.